De praktijk – Tandartsenpraktijk Sanderink & Daalmans – Nijverdal

De praktijk

 

 

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk Tandartsenpraktijk Sanderink & Daalmans. Onze praktijk bestaat sinds 1973. Begonnen als tandartspraktijk Hogenelst aan de Smidsweg, later tandartsenpraktijk Hogenelst en Sanderink aan onze huidige locatie aan de Máximastraat en sinds juni 2014 tandartsenpraktijk Sanderink & Daalmans.

We zijn een kleinere groepspraktijk met momenteel 2 tandartsen, 2 preventie-assistentes, 1 tandartsassistente en 1 tandarts-assistente in opleiding. Elk lid van ons team heeft zijn/haar eigen taken. Tandartsenpraktijk Sanderink & Daalmans verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. De preventie-assistentes mogen in opdracht van de tandartsen zelfstandig preventietaken uitvoeren. Daaronder vallen gebitsreinigingen, voorlichting en instructies. Ook maken zij soms gebitsafdrukken.

Voor mensen met meer ernstige tandvleesproblemen die niet meer door een preventie-assistente behandeld kunnen worden, werken we samen met de vrijgevestigde mondhygiëne-praktijken in de buurt (Nijverdal, Rijssen, Wierden). Voor kaakchirurgische behandelingen verwijzen wij naar de kaakchirurgen in de regio, vooral het Deventer Ziekenhuis, die ook een poli heeft in Rijssen, maar soms ook naar ZGT/MST, Isala Zwolle of Kaakmeesterz Hengelo.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we echter minstens zo belangrijk. Dat ziet u overal terug!

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op. In principe hanteren we momenteel wel een patiëntenstop; we hebben een wachtlijst voor nieuwe patiënten.